Pots començar avui mateix! (Prèvia consulta).


 Si encara no has pres cap classe de tango envia'ns un e-mail. Mira't abans les opcions de principiant a veure quin et convé més. Nivell principiant

Si ja tens experiència mira't les diferents opcions , Mig, Mig-Avançat i Avançat. 

Les classes estan organitzades per trimestre tot i que pots incorporar en qualsevol moment. Únicament has d'enviar-nos un e-mail per organitzar-nos amb el tema de les parelles, si és que no tens, i calcular el preu en relació a les classes i milongas (en cas que t'interessin també) que quedin del trimestre.

En cas de ser principiant i depenent del curs i la data d'inici de les classes podem demanar-te que facis una classe particular de preparació per no entorpir el ritme de la classe, sempre a un preu molt reduït.

 

Classe de prova, condicions.


NIVELL PRINCIPIANTS I INICIS

Assegura't primer que la ubicació de l'escola et convé, que t'interessen els nostres preus i els horaris s'adapten a les teves necessitats.

El preu de la classe de prova és de 6 €, es podrà provar la classe de principiants dins de les 3 primeres semes consecutives a l'inici de les classes

En cas d'inscriure't descomptarem aquests diners del total de la inscripció.

Només has d'enviar un e-mail i t'enviarem els horaris i condicions. Contacta ara o truca'ns al 635 80 33 75

També pots venir de "Oient", sense cap cost.

  

NIVELL MIG I AVANÇAT

Assegura't primer que la ubicació de l'escola et convé, que t'interessen els nostres preus i els horaris s'adapten a les teves necessitats.

A les classes de prova de nivell, prèvia inscripció la classe de prova no té cost. Sense inscripcio 12€

Si vols venir a provar les classes:

La classe de prova és per als interessats en l'escola i en els cursos, una classe on us mostrem la nostra professionalitat, la nostra forma de treball, instal·lacions, etc., a més d'avaluar el vostre nivell.

Contacta ara  o truca'ns al 635 80 33 75 

També pots venir de "Oient", sense cap cost.