L’accés a la web www.barnatango.com i a la seva informació comporta la submissió i l’acceptació de les condicions que preveu aquest avís legal. Per això us recomanem que en llegiu amb atenció el contingut si voleu accedir a la informació i els serveis que ofereix la web i fer-ne ús.

TITULARITAT DEL DOMINI

El nom del domini www.barnatango.com està registrat a favor de Carlos Baruque Sanz, amb CIF 09293859L i domicili social al carrer Mare de Déu dels Desamparats, 5 2a planta, 08012 Barcelona, Espanya.

El contingut d’aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia per part de www.barnatango.com. El titular no es fa responsable dels continguts als que apuntin els enllaços que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis titularitat de www.barnatango.com. Els anunciants i patrocinadors amb els que www.barnatango.com pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonguin i publiquin mitjançant la pàgina de www.barnatango.com.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La pàgina web www.barnatango.com en la seva totalitat, incloent el seu disseny, estructura, distribució, respostes a les consultes realitzades pels usuaris, texts, continguts, logotips, botons, imatges, dibuixos, codi font, documentació, així com tots els drets de propietat intel•lectual i industrial i qualsevol altre signe distintiu pertanyen a www.barnatango.com. Tots aquells continguts dels quals www.barnatango.com no en sigui la titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d’haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars. En aquest darrer cas, es reflectirà l’autoria de manera que pugui identificar-se l’origen de la titularitat.

Queda prohibida la reproducció (excepte per a un ús privat), la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic o qualsevol altra explotació dels continguts de la pàgina web www.barnatango.com, sense el consentiment escrit del titular.

RESPONSABILITAT I OBLIGACIONS SOBRE CONTINGUT I ÚS

www.barnatango.com té com a objectiu principal garantir la privacitat i la confidencialitat de les dades de caràcter personal dels usuaris. Per tant, manifesta el seu compromís de compliment amb la legislació que en aquesta matèria sigui vigent en cada moment.

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat. www.barnatango.com no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

www.barnatango.com es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que www.barnatango.com ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il•lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal. Entre d’altres, però no exclusivament: difondre propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes d'odi, contra l’honor de tercers, etc.. www.barnatango.com eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l’esmentat en el paràgraf anterior.

www.barnatango.com no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

D'acord al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) vigent des del 25 de maig de 2018, www.barnatango.com manifesta:

  • www.barnatango.com recopila dades de contacte dels seus usuaris, lliurades voluntàriament per aquests.
  • www.barnatango.com tracta aquestes dades personals per poder enviar informació, notícies i promocions rellevants sobre la seva activitat.
  • www.barnatango.com és responsable d’aquestes dades i vetllarà per la seva confidencialitat, bon ús i tractament.
  • www.barnatango.com conservarà aquestes dades personals durant el període que duri la seva activitat. En cas que www.barnatango.com cesi la seva activitat, transcorreguts els terminis de prescripció legal, es destruïran les dades.
  • En cap cas les dades no seran cedides a tercers ni s’efectuaran transferències internacionals de dades.

L’usuari podrà exercir els drets que li reconeix la normativa de protecció de dades en qualsevol moment mitjançant comunicació a:

www.barnatango.com
Mare de Déu dels Desamparats, 5 2a planta.
08012 Barcelona
635 80 33 75
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Així mateix, si no està d’acord amb el tractament realitzat per www.barnatango.com pot presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos.