milonga

 

La Milonga - Divendres a les 23.00h (El Desbande)

Ambient càlid i relaxat, DJ`s residents Olga Vall, Fernando Corrado, Kampa i Pablo Portugues, bon còctel de tango tradicional, aire condicionat, DJ internacionals, exhibicions. Al barri de Gràcia, centre de Barcelona, ​​amb molts restaurants i ambient d'oci voltant, molt ben comunicat.

La Pràctica - dos dissabtes al mes 20:30hs fins les 22:30hs  (3,50€) amb Amaia Zugadi, properes pràctiques, 15 de Juny. Darrera del curs, reobertura a l'octubre de 2019. 

És l'espai per anar posant en pràctica el que s'aprèn a les classes. La pràctica està pensada per als alumnes però a la qual es pot unir qualsevol ballarí amb ganes d'experimentar, tots els dissabtes (a partir de desembre) de 20:30 a 22:30hs. Els propers dissabtes 1 i 22. Serà dirgida per Amaia Zugadi i té un cost de 3€ per persona, dirigida a tots els nivells. Disposarem de l'espai a El desbande i estarem per allà per donar-te un cop de mà en el que necessitis, compartirem i provarem passos, moviments, tècniques, tot el relacionat amb el ball tango. No dubtis a compartir les teves inquietuds amb nosaltres.

La Pràctica "Principiants" - Dilluns de 21.30h a 23h  

Cada dilluns del mes tenim una pràctica per tanguers novells de 21.30 a 23.00h uneix-te al nostre Facebook per venir en companyia d'altres nouvinguts a donar les primeres passes de tango, guiada per un professor de l'escola. Tancada a l'agost.

Altres milongas a Barcelona