clases copia 1

 

Els moviments es suggereixen i interpreten des l'abraçada i el centre es mou perquè la resta del cos es mogui felinament. La música del tango es balla improvisadament, la música genera sentiments i els ballarins els expressen ballant.

 

Sobre les classes

Dividim l'aprenentatge en diferents etapes, PRINCIPIANTS, MIG, MIG-AVANÇAT i AVANÇAT, mitjançant un mètode organitzat per nivells que desenvolupem a Barcelona des de 1999, l'aprenentatge de les classes es complementa amb la Practica per a principiants, La pràctica dels dissabtesabte i la Milonga dels divendres.

La nostra visió de les diferents etapes i tècniques de tango és unitària. Creiem en l'evolució sense renunciar mai a les arrels. Per a l'ensenyament ens recolzem en una visió unitària de les diferents tècniques de tango en funció del material a desenvolupar en cada classe, amb l'objectiu de desenvolupar en l'alumne el seu propi estil juntament amb la confortabilitat i plaer del ball.

Connexió i escolta entre un mateix i la parella i interpretació i atenció de la música, són aspectes primordials.

Pel que fa a l'organització, per al bon desenvolupament de les classes ens esforcem per balancejar els grups en parelles a partir de nivell Iniciació 2, a més d'oferir gran varietat d'horaris durant tots els dies de la setmana.

 

Professors

Els professors del desbande són un equip de professionals que a més de tenir gran experiència a la pista de ball, han estudiat els mecanismes del moviment, la música i l'abraçada per poder transmetre als estudiants no només la seva passió pel tango, sinó també les bases tècniques i pedagògiques per a gaudir d'aquesta dansa des de l'inici de l'aprenentatge.

 

Pràctiques i milongas

Com a suport al contingut de les classes tenim tres dies de ball setmanals on pots venir a posar en pràctica el que s'ha après a les classes.

 

Venir a provar

Per venir a provar una classe de principiants el preu és de 6 €

Si després de la prova t'interessa quedar-te amb nosaltres, et descomptarem el preu pagat del preu total del trimestre.

Després de la tercera setmana de començar les classes de principiants, no serà possible la clase de prova, llevat que tinguis un coneixement previ del tango.

En qualsevol moment pots venir a veure les classes com a oient.

Contacta ara

Altres nivells: Només has d'enviar un e-mail i venir en parella, t'enviarem els horaris i condicions. Si no tens parella pots venir d'oient, depenent del dia que vinguis i de l'equilibri de parelles d'aquest dia podràs participar o veure la classe.

La classe per provar el nivell és gratuïta sempre que sigui una classe prèvia a la inscripció per avaluar el nivell i el dia o dies apropiats d'assistència

En qualsevol moment pots venir a veure les classes com a oient.

Contacta ara

Sobre la tècnica del Tango

La tècnica de tango té fama de complexa, però una vegada que t'has atrevit a donar les primeres passes a la pista t'atrapa sense remei i aquesta aparent complexitat es torna un desafiament enriquidor, l'aprenentatge deixa de ser un passatemps i comença la veritable diversió .

El repte no està en la dificultat física de l'execució dels passos de ball sinó en conèixer a fons l'originalitat d'un llenguatge creat per comunicar d'una manera molt íntima i subtil la gran varietat de possibilitats que ofereix el ball, un llenguatge íntim universal de gran sensualitat, senzill i sofisticat alhora.

L'abraçada defineix el tango i és mitjançant l'abraçada com tot passa, no és estrany escoltar a qui no coneix els seus misteris i mira els ballarins, "com és possible que estiguin improvisant" o "no pot ser que no sigui una coreografia".

El nostre propòsit és ensenyar-te a comprendre el llenguatge a través de la tècnica i de l'amor per aquesta dansa amb l'objectiu que puguis improvisar gaudint de la connexió amb la música, amb la teva partenaire i amb la pista (tots els altres que ballen el mateix moment ).

Arribar per primera vegada a una milonga en qualsevol ciutat que puguis imaginar, ballar amb algú desconegut amb qui has creuat una incitadora mirada i fluir, és una sensació absolutament embriagadora. .

Milonguero, De saló, Tradicional, Tango Nou són els noms que més sentiràs relacionat amb la tècnica i estils, nosaltres tenim una visió unitària i creiem en l'estil com una cosa personal, combinem diferents possibilitats tècniques d'una forma equilibrada per aconseguir aquesta fita, en el nostre blog de notícies podràs anar llegint interessant informació al respecte.

El nostre bloc